Siteler Ateşli Escort Naz
Profil Bilgileri
| Semt | Siteler |
|---|---|
| Adı | Naz |
| Yaş | 32 |
| Boy | 1.62 |
| Kilo | 62 kg |
| Saç Rengi | Kestane |
| Göz Rengi | Yeşil |
| Ten Rengi | Beyaz |
| Uyruk | Ukraynalı |
| Diller | Türkçe |
| Sigara | Hayır |
| Dövme / Piercing | Yok |
| Müsaitlik | Gündüz / Akşam |
| Görüşme Yeri | Otel / Rezidans |
Hizmetler
| Hizmet | Dahil | Ekstra |
|---|---|---|
| Masaj | ✓ | |
| Erotik Masaj | ✓ | |
| GFE (Kız Arkadaş Deneyimi) | ✓ | |
| Öpüşme | ✓ | |
| Fransız Öpücüğü | ✓ | |
| Striptiz | ✓ | |
| Duş Keyfi | ✓ | |
| İkili | ✓ | |
| Fetiş | ✓ | |
| Ayak Fetişi | ✓ | |
| Masturbasyon | ✓ | |
| Eşlik / Refakat | ✓ | |
| Gece Boyu | ✓ | |
| Seyahat | ✓ |
Merhaba! Ben Naz, Muğla’nın güzel Siteler bölgesinde yaşıyorum. Doğayla iç içe bir yaşam tarzım var; yürüyüşlere çıkmayı, yeni yerler keşfetmeyi ve güzel manzaralarda kaybolmayı seviyorum. Kitap kurtuyum; yeni hikayelere dalmak bana ilham veriyor. Sıcak, samimi sohbetler yapmayı ve anlamaya dayalı bağlantılar kurmayı önemsiyorum.
Buluşma tercihim, kahve eşliğinde derin bir sohbet yapabileceğim bir ortamda tanışmak. Kalabalıktan uzak, huzur dolu bir atmosfere sahip kafe veya plajlarda bir araya gelmek harika olurdu. Hayatın sunduğu küçük anların kıymetini bilirim ve bu anları birlikte paylaşmayı isterim.
İletişimde nazik ve içten bir yaklaşım benim için her şeyden değerli. Eğer doğa, kitaplar ve samimi bir sohbet seni de heyecanlandırıyorsa, tanışalım! Yeni dostlukların en güzel yanlarından biri de paylaştığımız anılar oluyor. Bekliyorum!
Daha fazla profil için Siteler Escort sayfasını inceleyebilir, Muğla genelindeki ilanlar için Muğla Escort ana sayfamıza göz atabilirsiniz.