Burgaz Çıtır Escort Dilara
Profil Bilgileri
| Semt | Burgaz |
|---|---|
| Adı | Dilara |
| Yaş | 23 |
| Boy | 1.60 |
| Kilo | 55 kg |
| Saç Rengi | Sarı |
| Göz Rengi | Kahverengi |
| Ten Rengi | Buğday |
| Uyruk | Türk |
| Diller | Türkçe, İngilizce |
| Sigara | Evet |
| Dövme / Piercing | Yok |
| Müsaitlik | Akşam ve Gece |
| Görüşme Yeri | Kendi Yerim / Otele Gelen |
Hizmetler
| Hizmet | Dahil | Ekstra |
|---|---|---|
| Masaj | ✓ | |
| Erotik Masaj | ✓ | |
| GFE (Kız Arkadaş Deneyimi) | ✓ | |
| Öpüşme | ✓ | |
| Fransız Öpücüğü | ✓ | |
| Striptiz | ✓ | |
| Duş Keyfi | ✓ | |
| Fetiş | ✓ | |
| Rol Yapma | ✓ | |
| Masturbasyon | ✓ | |
| Oral | ✓ | |
| Eşlik / Refakat | ✓ | |
| Gece Boyu | ✓ | |
| Seyahat | ✓ |
Merhaba! Ben Dilara, Muğla’nın Burgaz bölgesinde yaşayan, hayata pozitif bakan biriyim. Doğanın güzelliklerine hayranım; tabi ki, güzel bir gün batımını izlemeyi ya da sahilde yürüyüş yapmayı çok seviyorum. Sanatla iç içe büyüdüm, resim yapmak ve müzik dinlemek hayatımın vazgeçilmezleri. Eğlenceli sohbetler ve bol kahkahalı anılar biriktirmeye hazırım!
Benimle bir anı paylaşmak istersen, dışarıda bir kahve içebilir veya uzun bir yürüyüşe çıkabiliriz. Kendime has bir tarzım var; rahat ama şık giyinmeyi seviyorum. İnsanlarla derin ve anlamlı bağlantılar kurmak, yeni arkadaşlıkları keşfetmek benim için çok önemli. Nazik ve saygılı bir iletişim dilerim, merak ettiğin her şeyi sormaktan çekinme!
Societe’de yeni tanışlıkları, yeni deneyimleri ve belki de güzel bir dostluğu keşfetmek için buradayım. Soğuk hava ve su altındaki dünya kadar sıcak bir ortamda buluşmayı ve keyifli bir sohbet etmeyi dört gözle bekliyorum. Eğer benim gibi hayatı dolu dolu yaşamayı seven birisiyle tanışmak istersen, mesajını bekliyorum!
Daha fazla profil için Burgaz Escort sayfasını inceleyebilir, Muğla genelindeki ilanlar için Muğla Escort ana sayfamıza göz atabilirsiniz.